Grafische diensten

graphics (= grafisch)

(Betekenis volgens vanDale: gra·fisch op de vormgeving van drukwerk enz. betrekking hebbend: het grafisch bedrijf het (boek)drukken; een grafische voorstelling)

byMH geeft vorm aan grafisch content in de vorm van o.a. scannen, beeldbewerking en ontwerpen.

Op zoek naar de juiste grafische bewerking, het perfecte plaatje of dat unieke grafische ontwerp?

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Dia's / negatieven / foto's scannen

We hebben allemaal wel een dia, negatief of foto die voor ons erg belangrijk is en die we graag gedigitaliseerd zouden willen hebben. Bijvoorbeeld als achtergrond op een beeldscherm, laten vergroten en afdrukken voor aan de muur of gewoon om het veilig te stellen (te back-uppen) voor de toekomst.

 

byMH kan je daarbij van dienst zijn om deze voor jou zo bijzondere dia, negatief of foto te digitaliseren.


Digitale afbeeldingen bewerken

Het digitaliseren van een dia, negatief of foto is mooi maar vaak mankeert er na het scannen nog van alles aan en moet er het één en ander aan worden bewerkt. Bijvoorbeeld beschadigen herstellen, kleuren optimaliseren, verscherpen en ruis verminderen.

En dat is wat het zo mooi maakt. Subtiele en niet overdreven herstelwerkzaamheden, een destijds zorgvuldig genomen beeld dat met een oudere beelddrager gemaakt is, weer tot leven te laten komen!

 


Fotografie

Iets bijzonders of juist iets heel gewoons in z'n mooiste vorm "op de gevoelig plaat" vastleggen, dat is wat fotografie voor mij betekent.

Iedere fotograaf heeft z'n eigen manier van het interpreteren van het "juiste" beeld en dat maakt het ook zo mooi en divers. Wat zou het saai zijn als elke fotograaf een onderwerp op dezelfde manier zou fotograferen!

Ook ik heb zo mijn eigen manier van foto's maken. Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw kan betekenen?


Andere grafische wensen

Een mooi logo, een gaaf visitekaartje of een unieke poster, dit zijn enkele voorbeelden van wat ik geweldig vind om te ontwerpen. Uiteraard wordt vooraf goed bekeken en geïnventariseerd in overleg met jouw wat het doel van dit grafisch ontwerp moet zijn en wat jouw wensen zijn.

Benieuwd naar wat byMH voor jouw kan betekenen?